Munax Oy laajentaa tuotantotilojaan Laitilassa

Munax Oy rakentaa uudet terminaalitilat tuotantotilojen yhteyteen Laitilassa. Toiminnan laajentuessa lisääntyneeseen materiaalivirtojen käsittelyyn tarvitaan uusi terminaali. Tilojen yhteyteen tulee muun muassa säiliöauton lastauspaikka nestemäisille munatuotteille.

Investointi ei kuitenkaan suoraan lisää nykyisen jalostetehtaan kapasiteettia. ”Laajennuksilla pyritään pääsemään eroon meitä piinaavasta tilojen puutteesta”, kertoo Munaxin toimitusjohtaja Janne Torikka yhtiön tiedotteessa.

Munax on kasvattanut liikevaihtoaan viime vuosina. Esimerkiksi vuoden 2011 liikevaihto oli vajaat 18 miljoonaa, kun se viime vuonna oli jo vajaat 26 miljoonaa euroa. Munax on myös palkannut viime aikoina keskimäärin yhden työntekijän joka kuukausi.

(päivitetty 14.8.2015 klo 12.45)


Munax Oy laajentaa tuotantotilojaan Laitilassa
Turun Sanomat


Munax investoi uusiin tuotantotiloihin Laitilassa
Maaseudun tulevaisuuus


Munamainen maamerkki haussa – Yritys toivoo kansalaisilta ehdotuksia
Yrittäjät-lehti


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta elintarviketeollisuus:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • HKScan rakentaa uuden broilertehtaansa Raumalle 1.10.2015 - HKScanin mukaan hanke on yksi yhtiön historian merkittävimpiä tuotantolaitosinvestointeja. Valmistuttuaan laitos työllistää noin 300 henkilöä.
  • Munax Oy laajentaa tuotantotilojaan Laitilassa 14.8.2015 - Munax Oy laajentaa tehdas- ja pakkaamorakennustaan Laitilassa. Yhtiö aikoo rakentaa nykyisten tuotantotilojensa yhteyteen uudet terminaalitilat.
  • Uudenkaupungin soijatehdas vaihtaa omistajaa 8.7.2015 - Suomen Soijanjalostus Oy aikoo ostaa soijanjalostusliiketoiminnan ja jatkaa toimintaa Uudenkaupungin tehtaalla. Tuotantohenkilökunnan rekrytointi alkaa syksyn aikana.
  • HKScan osti puolet Paimion teurastamosta 6.7.2015 - HKScan Finland Oy on ostanut puolet Paimion Teurastamo Oy:stä. Osuuden möi turkulainen Kaivon Liha Kaunismaa Oy, joka jatkaa yhtiön omistajana 50 prosentin osuudella.