Ikäihmisten kotihoivapalveluja tarjoava ketju laajentaa Turkuun

Ikäihmisten kotihoivapalveluja tarjoava Home Instead Seniorihoiva avaa uuden toimipisteen Turkuun. Ei-sairaanhoidolliseen hoivaan erikoistuneen ketjun franchise-yrittäjänä aloittaa Juha Rauhala. Toimipisteen palvelupäällikkönä aloittaa vanhuspalveluvalmentajanakin toiminut Anne Simola. Turussa on tarvetta erityisesti ennaltaehkäisevälle vanhustyölle.

Home Instead Seniorihoiva Turku tarjoaa alueen ikäihmisille hoivapalveluita, jotka tukevat kotona asumista mahdollisimman pitkään. Hoivanantajat avustavat senioreita päivittäisissä toimissa kuten seuranpidossa, viriketoiminnassa, ulkoilutuksessa, ruuanvalmistuksessa, kodinhoidossa, asioinnissa ja kuljetuksessa.

Jokainen toimisto ovat itsenäisesti omistettuja ja johdettuja. Yhtiö kuuluu kansainväliseen Home Instead Senior Care -ketjuun.


Ikäihmisten kotihoivapalveluja tarjoava ketju laajentaa Turkuun
Aamuset


Uusi kotihoivapalvelu Turkuun
Turkulainen


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta hoiva-ala:

  • Posti osti HR Hoivan 10.1.2017 - Posti on ostanut hoivapalveluita tarjoavan HR Hoiva Oy:n. Toiminta jatkuu Postin tytäryhtiönä. Oston myötä Postin kotipalvelut laajenevat kotihoitoon. HR Hoivan palveluksessa on noin 190 henkilöä ja palveluvalikoimaan… Read more "Posti osti HR Hoivan"
  • Uusi hoivakoti tuo jopa kolmekymmentä työpaikkaa Saloon 15.3.2016 - Salossa avattavaan Mainio Vireen uuteen hoivakotiin haetaan jopa 30 työntekijää. Toinen yrityksen hoivakoti Halikossa jatkaa toimintaansa.
  • Suomeen jopa 3700 työpaikkaa 8.9.2015 - Hoiva-alan yritys Esperi Care laajentaa toimintaansa ja synnyttää investoinnillaan runsaasti työpaikkoja: Hoitohenkilöstöä tarvitaan 1 400 ja tukipalveluista eli ruokahuollosta, kiinteistön hoidosta ja siivouksesta vastaavien työntekijöiden tarve on noin 100. Rakennushankkeet työllistävät 2 200 henkilöä
  • Ikäihmisten kotihoivapalveluja tarjoava ketju laajentaa Turkuun 13.8.2015 - Home Instead Seniorihoiva avaa uuden toimipisteen Turkuun. Yritys tarjoaa alueen ikäihmisille hoivapalveluita, jotka tukevat kotona asumista mahdollisimman pitkään.
  • Nuoret hakivat innolla töihin hoivakoteihin 8.4.2015 - Huikea Oy tarjosi hoiva-alasta kiinnostuneille nuorille työpaikkoja, joita haki kaikkiaan 560. Työmahdollisuus tutustuttaa nuoret alaan, jonne tarvitaan tulevaisuudessa tekijöitä.