Puhelinmyyjiä kaivataan Salossa

Puhelinmyyntiyritykset kaipaavat lisää työvoimaa Salossa. Telemarkkinointiyhtiö Gainer Oy:n tiedotteen mukaan alalla vallitsee krooninen työvoimapula. Salossa ainakin viidellä puhelinmyyntiyrityksellä on tarjolla avoimia työpaikkoja.

Yritysten mukaan työntekijöiden houkutteleminen puhelinmyyntiin ei ole helppoa. Osassa puhelinmyyntiyrityksistä voi nykyään työskennellä myös oppisopimuksella.


Puhelinmyyjistä on pulaa myös Salossa
Salon Seudun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta puhelinmyyjä:

  • Puhelinmyyjiä kaivataan Salossa 11.8.2015 - Puhelinmyyntiyritykset kaipaavat lisää työvoimaa Salossa. Osassa puhelinmyyntiyrityksistä voi nykyään työskennellä myös oppisopimuksella.
  • AVI: Puhelinmyynnin palkat usein olemattomat 28.3.2014 - Olemattomia palkkoja, epäselvyyttä vuosilomissa ja lainvastaisia sopimuksia. Puhelinmyyntialan työsuojeluasioissa löytyi paljon huomautettavaa aluehallintovirastojen tarkastuksissa. Jopa neljänneksessä työpaikoista työsuojelutarkastaja joutui antamaan velvoitteita palkkauksesta. Palkka oli usein määritelty työsopimuksessa siten, ettei työntekijällle välttämättä kertynyt lainkaan palkkaa. Aluehallintovirastot kuitenkin muistuttavat, että puhelinmyyntialalla yleisesti käytössä oleva provisiopalkkaus ei saa merkitä sitä, ettei työntekijälle jää käteen palkkaa käytännössä ollenkaan. Koska alalla on olemassa muu kuin
  • AVI: Puhelinmyynnin palkat usein olemattomat 28.3.2014 - Olemattomia palkkoja, epäselvyyttä vuosilomissa ja lainvastaisia sopimuksia. Puhelinmyyntialan työsuojeluasioissa löytyi paljon huomautettavaa aluehallintovirastojen tarkastuksissa. Jopa neljänneksessä työpaikoista työsuojelutarkastaja joutui antamaan velvoitteita palkkauksesta.
  • Puhelinmyyntifirmat etsivät työntekijöitä Salossa 10.2.2014 - Puhelinmyyntifirmat voisivat palkata lisää työvoimaa Saloon. Sekä Buuster Oy että Pasastar Oy ottaisivat kumpikin kymmenkunta uutta työntekijää töihin. Buuster on toiminut Salossa vuodesta 2010 ja sen palkkalistoilla on Salossa parikymmentä työntekijää. Salon suurin työllistäjä alalla on vasta vuoden verran toiminut Talking People Finland Oy, jonka palkkalistoilla on noin sata myyjää. Talking People ei parhaillaan hae aktiivisesti uusia työntekijöitä, mutta saattaa