Telesten tilaukset ennätystasolla

Turkulainen teknologiakonserni Teleste kasvaa lujasti. Laajakaistaisen liikkuvan kuvan ja tietoliikenteen palveluihin erikoistuneen Telesten liikevaihto ja tulos kohenivat kohisten vuodentakaisesta, jonka lisäksi uusia tilauksia on virrannut sisään ennätystahtia.

Yhtiön liikevaihto kasvoi alkuvuonna yli viidenneksen ja nousi vuoden alkupuoliskolla 113 miljoonaan euroon. Yhtiön liiketulos lähes tuplaantui 5,1 miljoonaan euroon. Teleste arvioikin, että tänä vuonna sekä liikevaihto että liikevaihto kohenevat viime vuodesta.


Telesten tilauskirja paksunee – tulos lähes tuplaantui
Turun Sanomat


Telesten tulospetraus jatkui huhti-kesäkuussa – tilausvirta ennätystasolla
Kauppalehti


Telesten tilaukset ennätystasolla
Arvopaperi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta teknologiateollisuus: