Yritykset kiinnostuneita Salon microsoftilaisista

Muut yritykset ovat jo kyselleet Microsoftin Salon yksikön osaajien perään. Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko kertoi yritysten yhteydenotoista maanantaina iltapäivällä. Salossa vierailleen pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mukaan yhteydenottoihin kannattaa tarttua ja harkita niitä huolella.

– Muualla toimivat yritykset kiinnostuvat täällä olevista osaajista. Tämä voi tuoda ratkaisuja nopealla aikavälillä. Tärkeintä on nyt saada alueelle uusia yrityksiä muualta, Sipilä korosti Salon Seudun Sanomien haastattelussa.

Sipilä lensi aamuun asti venyneestä euromaiden johtajien Kreikka-kokouksesta yksityiskoneella Brysselistä Turkuun ehtiäkseen iltapäivällä Saloon. Pääministeri tapasi Microsoftin Salon yksikössä sekä johtoa että työntekijöitä.

– Kuuntelin herkällä korvalla salolaisten viestejä. Täällä on maailmanluokan osaajia, joiden osaamista tarvitaan monessa. He pystyvät tekemään paljon muuta kuin mat

Pääministeri Juha Sipilä kertoi salolaisille kokemuksia Oulusta, josta Microsoft lopetti tuotekehitysyksikkönsä viime vuonna.
Pääministeri Juha Sipilä kertoi salolaisille kokemuksia Oulusta, josta Microsoft lopetti tuotekehitysyksikkönsä viime vuonna.
kapuhelimia, Sipilä totesi.


Yritykset kiinnostuneita Salon microsoftilaisista
Salon Seudun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Salo, Microsoft: