Lidl hakee korkeakoulutettuja palkalliseen koulutusohjelmaan

Puolivuosittain käynnistyvä Lidl Suomen International Trainee -koulutusohjelma on tarkoitettu vastikään korkeakoulusta valmistuneille tulevaisuuden lupauksille. Hakuaika lokakuussa alkavaan ohjelmaan päättyy sunnuntaina 12.7.2015.

Palkallisen koulutusohjelman kesto on kaksi vuotta. Hakuvaiheessa ohjelmasta kiinnostuneet valitsevat koulutukseensa, työkokemukseensa ja mielenkiintoonsa sopivan suuntautumisalan, joita ovat myynti, tavaranhallinta, logistiikka, osto, laki- ja riskienhallinta, talous, HR, tietohallinto ja hankinta. Kolmivaiheisen koulutusohjelman aikana tutustutaan oman suuntautumisalan lisäksi myymäläkenttään sekä jonkin toisen osaston toimintaan. Osaamista syvennetään Saksassa ulkomaan harjoittelujaksolla.


Lidl hakee korkeakoulusta valmistuneita International Trainee -koulutusohjelmaansa
Aamuset


Lidl hakee korkeakoulutettuja palkalliseen koulutusohjelmaan
Karjalainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta korkeakoulutetut: