TOK sulkee ruokapaikan ja kahvilan

Turun Osuuskauppa jatkaa kahvila- ja ravintolatoimialansa saneerausta. Nyt lakkautuslistalla ovat Prisma Länsikeskuksen yhteydessä toimivat PizzaBuffa ja Coffee House. Niiden toiminta päättyy 31.8.2015. Vapautuviin tiloihin avataan lokakuussa liikuntaseikkailupuisto HopLop.

Myös Prisma Länsikeskus uudistuu. Prisma keskittyy jatkossa enemmän päivittäistavarakauppaan ja käyttötavarapuoli tiivistyy. Länsikeskuksen Prisman kanssa saman katon alta löytyvät myös Länsikeskuksen Apteekki, Silmäasema, Punnitse ja Säästä, Life, Musti ja Mirri, Dna, Länsikulta, Nordea ja Ray, S-Pankki ja Prisman infopiste.


Länsikeskuksen Prisma keskittyy päivittäistavarakauppaan, pizzerian ja kahvilan tilalle HopLop
Aamuset


TOK sulkee ruokapaikan ja kahvilan
Turkulainen


Länsikeskukseen tulee HopLop
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kaupan ala:

  • Uusi hyvinvointikauppaketju luo jopa tuhat työpaikkaa 14.3.2017 - Kesko ja lääkkeiden vähittäis- ja tukkukauppias Oriola-KD perustavat uuden hyvinvointikauppaketjun, jonka ensimmäiset liikkeet aukeavat syksyllä. Tarkoituksena on perustaa sata myymälää ja verkkokauppa. Työntekijätarve on jopa tuhat henkilöä. Kilpailuviranomaisten hyväksyntää odotetaan vielä. Suomeen avataan uusi kauppaketju – Kesko ja Oriola-KD luovat jopa tuhat uutta työpaikkaa Taloussanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta työpaikat:
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Tuko Logistics käynnistää 240 työpaikkaa koskevat yt:t 14.4.2016 - Tuko Logistics etsii kuumeisesti uusia asiakkaita Lähikaupan hankintojen siirtyessä vähitellen Keskoon. Yt-neuvottelujen kohteena on puolet henkilöstöstä.
  • Kauppa työllistää entistä enemmän miehiä 14.4.2016 - Miesten osuus kaupan palkansaajista kasvoi viime vuonna ja yltää nyt lähes tasoihin naisten määrän kanssa. Viime vuonna myös osa-aikaisten työntekijöiden määrä ja osuus alan palkansaajista laskivat hieman.
  • Uusi K-market avaa Hansakorttelissa 15.2.2016 - Uusi K-market Hansakortteli avataan Turun keskustaan. Kaupan kokonaispinta-ala on noin 300 neliötä ja siellä on tuotteiden sijoitteluun kiinnitetty erityistä huomiota.