TOK sulkee ruokapaikan ja kahvilan

Turun Osuuskauppa jatkaa kahvila- ja ravintolatoimialansa saneerausta. Nyt lakkautuslistalla ovat Prisma Länsikeskuksen yhteydessä toimivat PizzaBuffa ja Coffee House. Niiden toiminta päättyy 31.8.2015. Vapautuviin tiloihin avataan lokakuussa liikuntaseikkailupuisto HopLop.

Myös Prisma Länsikeskus uudistuu. Prisma keskittyy jatkossa enemmän päivittäistavarakauppaan ja käyttötavarapuoli tiivistyy. Länsikeskuksen Prisman kanssa saman katon alta löytyvät myös Länsikeskuksen Apteekki, Silmäasema, Punnitse ja Säästä, Life, Musti ja Mirri, Dna, Länsikulta, Nordea ja Ray, S-Pankki ja Prisman infopiste.


Länsikeskuksen Prisma keskittyy päivittäistavarakauppaan, pizzerian ja kahvilan tilalle HopLop
Aamuset


TOK sulkee ruokapaikan ja kahvilan
Turkulainen


Länsikeskukseen tulee HopLop
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kaupan ala: