HKScan osti puolet Paimion teurastamosta

HKScan on ostanut 50 prosentin osuuden Paimion Teurastamosta. Myyjänä on turkulainen Kaivon Liha Kaunismaa Oy, joka jatkaa yhtiön omistajana 50 prosentin osuudella.

HKScan on tehnyt yhteistyötä Paimion Teurastamon kanssa rahtiteurastuksessa jo pitkään. Paimion Teurastamon toimitusjohtaja Mika Kaunismaa jatkaa tehtävässään, kuten myös Paimion Teurastamon eläinhankintaorganisaatio. Paimion Teurastamo työllistää noin 40 henkilöä.


HKScan osti puolet Paimion teurastamosta
Turun Sanomat


Paimion Teurastamosta tulee HKScanin konserniyhtiö
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta elintarviketeollisuus:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • HKScan rakentaa uuden broilertehtaansa Raumalle 1.10.2015 - HKScanin mukaan hanke on yksi yhtiön historian merkittävimpiä tuotantolaitosinvestointeja. Valmistuttuaan laitos työllistää noin 300 henkilöä.
  • Munax Oy laajentaa tuotantotilojaan Laitilassa 14.8.2015 - Munax Oy laajentaa tehdas- ja pakkaamorakennustaan Laitilassa. Yhtiö aikoo rakentaa nykyisten tuotantotilojensa yhteyteen uudet terminaalitilat.
  • Uudenkaupungin soijatehdas vaihtaa omistajaa 8.7.2015 - Suomen Soijanjalostus Oy aikoo ostaa soijanjalostusliiketoiminnan ja jatkaa toimintaa Uudenkaupungin tehtaalla. Tuotantohenkilökunnan rekrytointi alkaa syksyn aikana.
  • HKScan osti puolet Paimion teurastamosta 6.7.2015 - HKScan Finland Oy on ostanut puolet Paimion Teurastamo Oy:stä. Osuuden möi turkulainen Kaivon Liha Kaunismaa Oy, joka jatkaa yhtiön omistajana 50 prosentin osuudella.