Meyer Turku rakentaa TUI Cruisesille kaksi risteilyalusta

TUI Cruises Ag ja Meyer Turku Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen kahden risteilyaluksen rakentamisesta. Nyt varmistunut tilaus vahvistaa entisestään telakan tilauskirjaa, joka tällä hetkellä ulottuu aina vuoteen 2020 asti.

”Tämä tilaus on erittäin tärkeä Turun telakalle. Voimme nyt toimia vakaalla pohjalla tuotantotahdin ja työmäärän noustessa 30 % korkeammaksi vuoden 2015 tasosta, aina vuoteen 2020 saakka. Meillä on nyt vakaat tulevaisuudennäkymät pitkälle aikavälille, mikä mahdollistaa investointien ja rekrytointien suunnittelun ja kilpailukykymme pitkäjänteisen kehittämisen”, kertoo Jan Meyer.

Mein Schiff 4 toimitettiin menestyksellisesti tilaajalleen Meyer Turun telakalta toukokuussa. Mein Schiff 5 ja Mein Schiff 6 toimitetaan vuosina 2016 ja 2017. Tänään tilatut risteilyalukset toimitetaan vuosina 2018 ja 2019.


Nyt se varmistui: Meyr Turku sai kaksi risteilijää rakennettavakseen
Talouselämä


Turun laivatilauksesta neuvoteltiin viime metreille saakka
Yle


Meyer Turku rakentaa TUI Cruisesille kaksi risteilyalusta
Turun Sanomat


Jan Meyer: Turun telakan laajentaminen on yksi vaihtoehto
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Meyer Turku: