Easy Led Oy:ssa yt-neuvottelut

Salolainen led-valaisimia valmistava Easy Led -yritys on aloittanut yt-neuvottelut. Irtisanomistarve on kuudesta seitsemään henkilöä. Neuvottelut saadaan päätökseen ensi viikolla.

Easy Led sai aiemmin tänä vuonna ison tilauksen osana Salon kaupungin katuvalouudistusta, mutta se ei yksinään riitä kannattelemaan firmaa. Kaupunki päätti viime vuoden syksynä uudistaa puolet vanhoista elohopeahöyryvaloista led-valoihin. Urakan toteuttajaksi kilpailutettiin Turku Energia, jolle valaisimet toimittaa Easy Led.


Easy Led Oy:ssa yt-neuvottelut
Salon Seudun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta sähköala:

  • Caruna vie sähköverkkoaan maan alle Varsinais-Suomessa 17.3.2016 - Caruna maakaapeloi noin 180 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa parantaakseen sähkönjakelun toimitusvarmuutta. Parannushankkeet työllistävät suoraan noin 110 henkilöä.
  • TLT-Group työllistää Varsinais-Suomessa 7.12.2015 - TLT-Group on solminyt yhteistyösopimuksen Sähkönsiirtoyritys Carunan kanssa. Sähkönjakeluverkon rakentaminen työllistää merkittävän määrän alan osaajia.
  • Easy Led Oy:ssa yt-neuvottelut 1.7.2015 - Salolainen led-valaisimia valmistava Easy Led -yritys on aloittanut yt-neuvottelut. Irtisanomistarve on kuudesta seitsemään henkilöä.
  • Salon kaupungin katuvalojen uusiminen tuo töitä sähköalalle 29.4.2015 - Turku Energia toteuttaa Salon kaupungin noin 5 300 elohopeahöyryvalaisinta uusimisen led-valaisimiin. Turku Energia sitoutuu kymmenen vuoden palvelusopimukseen valaisinten kunnossapidon osalta. Valaisimet toimittaa salolainen Easy LED Oy.
  • Caruna investoi yli neljä miljoonaa euroa sähkönsiirtoverkkoon Halikossa 21.1.2015 - Sähkönsiirtoyhtiö Caruna käynnistää Halikossa paikallisesti merkittävän sähköverkon parannushankkeen. Caruna investoi sähköverkon parannustoimenpiteisiin alueella yhteensä noin 4,1 miljoonaa euroa. Investoinnin työllistävä vaikutus alueella vastaa noin 41 henkilön vuosittaista työmäärää.