Varsinais-Suomeen 26 uutta kiinteistöalan välittäjää

Varsinais-Suomessa laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden on saanut 23 välittäjää ja laillistetun vuokrahuoneiston välittäjän pätevyyden kolme välittäjää. Vuoden ensimmäisessä kokeessa ennätyksiä rikottiin niin kokeeseen osallistuneiden kuin kokeen läpäisseiden määrässä.

Ensi vuonna voimaan astuva lainmuutos edellyttää, että jokaisen välitysliikkeen välittäjistä vähintään puolella on oltava välittäjäkokeessa osoitettu ammatillinen pätevyys. LKV- ja LVV-nimikkeitä saavat käyttää vain Keskuskauppakamarin välittäjäkokeen hyväksytysti suorittaneet henkilöt.


Varsinais-Suomeen 26 uutta kiinteistöalan välittäjää
Aamuset


Kiinteistönvälitysalalla tehtiin kaikkien aikojen ennätys
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kiinteistövälitys: