Kauppakeskuksissa eletään uutta nousukautta

Hansassa on vahvistunut tänä vuonna erityisesti kahvila- ja ravintolatoimiala. Kevään aikana on avattu useita uusia ruokapaikkoja ja lisää on tulossa. Suurin muutos Turun alueen kauppakeskuksista tapahtuu Myllyssä, jonne 50 uutta liikettä, sinne rakennetaan näyttävä muotikatu sekä Ruokatori-niminen ravintolamaailma sekä vapaa-ajan tavaratalo XXL. Skanssin kauppakeskuksen naapurissa avataan XXL Sports ja kauppakäytävän varrelle on tulossa naisten alusvaateliike Change, Silmäasema, Luhta Brand Store ja Tokmanni.

Kauppakeskuksissa eletään nyt selvästi uutta nousukautta. Asiakasmäärät ovat pysyneet kauppakeskuksissa viime vuoden tasolla, mutta hiljaiselon jälkeen liiketilojen kysyntä on selvästi lisääntynyt.


Myllyyn 50 uutta liikettä, myös Hansassa ja Skanssissa muutoksia
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kauppakeskus: