Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri muuttaa

Yrityspalvelupiste Potkuri muuttaa Linnankadulta Joukahaisenkadulle ICT-Cityyn. Potkurin muutto on osa laajempaa yrityspalveluiden tiivistämisprosessia, jonka tavoitteena on luoda koko Turun seutua palveleva, helposti saavutettava ja laadukas yritys- ja innovaatiopalvelujen keskittymä Turku Science Parkin alueelle.

ICT-City:stä muodostuu monipuolinen Turun seudun yrityspalveluiden keskittymä, kun taloon muuttavat tämän vuoden loppuun mennessä myös Turun Seudun Kehittämiskeskuksen muut toiminnot, Turku Science Park Oy ja korkeakoulujen t&k-toimintoja, esimerkiksi Turun yliopiston Brahea-keskus ja Turun ammattikorkeakoulun Palveluliiketoimintayksikkö sijoittuvat samaan kiinteistöön.

Läheiseen ElectroCity-kiinteistöön on tulossa Spark-Up-yhteisö, jossa Turku Science Park Oy:n alkavan yrityksen palvelut, opiskelijavetoinen Boost Turku ry ja Suomen humanistinen ammattikorkeakoulu Oy:n luovien alojen hautomo Creve tuottavat yhteistyössä palveluja ja toimintaa, joka kiihdyttää uusien, innovatiivisten yritysten syntymistä, kasvua ja kansainväistymistä. ICT-Cityyn ja ElektroCityyn keskitettävien yrityspalvelutoimintojen lisäksi Turku Science Parkin alueella toimivat myös verotoimisto ja Turun Koneteknologiakeskus Oy.


Yrityspalvelukeskus Potkuri muuttaa ICT-taloon
Turkulainen


 

Yrityspalvelukeskus aloittaa uusissa tiloissa keskiviikkona
Turun Sanomat


Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri muuttaa uusiin tiloihin
Rannikkoseutu


Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri muuttaa
Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Potkuri, yritykset: