Palkkatuella työllistäminen ja starttirahan myöntäminen loppuu toistaiseksi

Varsinais-Suomen TE-toimisto on toukokuusta alkaen ollut tilanteessa, jossa työllistämisen määrärahaa on ollut jäljellä enää 300 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saaneille korvamerkittyä osuutta. Muille kohderyhmille ei ole voitu tehdä myönteisiä palkkatuki- tai starttirahapäätöksiä.

Varsinais-Suomen Ely-keskus ja TE-toimisto ovat pyytäneet lisämäärärahaa työ-ja elinkeinoministeriöstä. Parhaillaan sisään tuleville hakemuksille enää murto-osalle voidaan tehdä myönteinen päätös edes 300-päiväisten osalta. Varsinais-Suomen TE-toimisto tiedottaa palkkatuen hakijoita ja yhteistyökumppaneitaan mahdollisesta lisämäärärahan saamisesta nettisivujensa kautta.


Palkkatuen ja starttirahan määrärahat loppu Varsinais-Suomessa
Turun Sanomat


Palkkatuella työllistäminen ja starttirahan myöntäminen loppuu toistaiseksi
Te-palvelut


Tuoreimmat artikkelit aiheesta palkkatuki, starttiraha: