Finnair palkkaa lentoemäntiä ja stuertteja

Lentoyhtiö Finnair ilmoittaa palkkaavansa yli 100 lentoemäntää ja stuerttia ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Jättirekrytoinnin syynä on se, että Finnairin kalusto laajenee. Edellisen kerran uusia lentoemäntiä ja stuertteja palkattiin viime vuosikymmenellä, vuonna 2008. Nyt uutta väkeä palkataan sekä Euroopan että Aasian reiteille.

Finnairilla on Suomessa noin 1500 lentoemäntää ja stuerttia. Lisäksi yhtiöllä on Aasian reiteillä paikallisia lentoemäntiä ja stuertteja yhteensä noin 260. Heistä noin sata japanilaista ja noin 30 korealaista on Finnairin omia työntekijöitä. Alihankintayhtiöiden kautta Finnairin koneissa palvelee yhteensä noin 210 lentoemäntää ja stuerttia.


Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2008: Finnair palkkaa uusia lentoemäntiä Suomessa
Mtv


Nyt tarjolla töitä yli 100 ihmiselle – Finnairin vaatimus: 160–188 cm
Uusi Suomi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Finnair, ilmailuala: