TS:n toimituksen yt-neuvottelut päättyivät

Turun Sanomien toimituksen vahvuus vähenee asteittain kahdeksalla työntekijällä kesään 2016 mennessä. Puolet ratkaisuista neuvoteltiin yt-menettelyn aikana eläke- ja muita vapaaehtoisia järjestelyinä, toinen puoli on irtisanomisia.

Turun Sanomat Oy julkaisee Turun Sanomia ja on osa TS-Yhtymä Oy:tä. Lehteä kustantavassa yhtiössä on noin 250 työntekijää.


TS:n toimituksen yt-neuvottelut päättyivät
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Turun Sanomat:

  • TS:n toimituksen yt-neuvottelut päättyivät 16.6.2015 - Turun Sanomat vähentää toimituksesta kahdeksan työntekijää, osa irtisanotaan ja osa neuvoteltu vapaaehtoisin järjestelyin.
  • Turun Sanomat aloittaa yt-neuvottelut 23.4.2015 - Turun Sanomat Oy käynnistää yt-neuvottelut. Mahdolliset toimenpiteet voivat koskea yhtiön koko toimitusta ja tuotantoa. Neuvottelujen taustalla ovat talouden entisestään heikentyneet näkymät yleisesti ja erityisesti koko viestintäalalla.
  • Turun Sanomat aloittaa yt-neuvottelut 26.3.2014 - Turun Sanomat Oy käynnistää yt-neuvottelut. Neuvottelut koskevat kaikkia henkilöstöryhmiä ja mahdollisten irtisanomisten  ja lomautusten osalta arviolta korkeintaan 25 henkilöön. Neuvottelut pyritään saamaan päätökseen toukokuun alussa. Lähde: Turun Sanomat 26.3.2014