Turun telakan suuri laivatilaus varmistui

Carnival Corporation, Meyer Werft ja Meyer Turku julkistivat tänään usean miljardin euron suuruisen sopimuksen neljästä uuden sukupolven risteilyaluksesta. Kaksi aluksista rakennetaan  Meyer Turun telakalla Suomessa. Sopimuksen myötä Meyer Turun tilauskirja ulottuu aina vuoteen 2020 saakka. Tilausten työllisyysvaikutukset ovat arviolta 17 000 henkilötyövuotta. Tilaukset turvaavat telakan ja suomalaisen meriteollisuuden alihankkijaverkoston työllisyyden useiksi vuosiksi.

Meyer Turun telakalla on 1 350 työntekijää ja se on erikoistunut erittäin monimutkaisten, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Parhaillaan yhtiö rakentaa aluksia TUI Cruisesille, Tallinkille.


Turun telakalle kahden risteilyaluksen suurtilaus
Turun SanomatTurun telakan suuri laivatilaus varmistui – Alihankkijoille 15 000 henkilötyövuotta
Suomen Yrittäjät


Maailman suurin risteilyvarustamo palaa Turun telakan asiakkaaksi – Työllisyys turvattu ainakin viideksi vuodeksi
Tekniikka&Talous


Elinkeinoministeri Rehn: Telakan työt turvattu viideksi vuodeksi
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Meyer Turku: