Diacor ostaa lääkäriasema Elonin

Pääkaupunkiseudulla vaikuttava terveyspalveluketju Diacor laajentaa toimintaansa Turkuun yrityskaupalla. Yritys ostaa  lääkäriasema Elonin, jonka nimi muuttuu kaupan yhteydessä Diacor Turuksi. Lääkäriaseman toiminta jatkuu entisellään, eikä yrityskaupalla ole henkilöstövaikutuksia. Turun Hansakorttelissa sijaitseva Eloni on vuonna 2013 perustettu yksityinen turkulainen lääkäriasema, jossa toimii yli sata lääkäriä ja asiantuntijaa.

Diacorilla on 13 lääkäriasemaa pääkaupunkiseudulla ja päiväkirurginen sairaala, joka sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Diacor on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva terveyspalveluyritys ja osa Helsingin Diakonissalaitosta.


Diacor ostaa Turun Elonin
Turun Sanomat


Diacor ostaa ison yksityisen lääkäriaseman Turusta
Talouselämä


Lääkäriasema Eloni myyty Diacorille
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta lääkärikeskus:

  • Diacor ostaa lääkäriasema Elonin 15.6.2015 - Diacor terveyspalvelut Oy ja Lääkäriasema Eloni Oy ovat sopineet Elonin myymisestä Diacorille. Yrityskaupan myötä pääkaupunkiseudulla toimiva lääkäriasemaketju Diacor laajentaa toimintaansa nyt myös Turkuun.
  • Somerolla avautuu uusi lääkäriasema lokakuussa 16.9.2014 - Someron Lääkäriasemalla on yleislääkärin vastaanotto. Erikoislääkäreistä vastaanottoa tulevat pitämään ainakin gynegologi, lastenlääkäri, psykiatri, lastenpsykiatri ja gastroenterologi, joka tutkii ja hoitaa vatsaelinsairauksista kärsiviä potilaita.
  • Mehiläinen aloittaa yt-neuvottelut 14.8.2014 - Neuvottelut koskevat Helsingin Töölön, Hämeenlinnan, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Tampereen ja Turun toimipisteitä. Arvioitu henkilöstövähennystarve on korkeintaan 40 työntekijää.