Vielä voi hakea kesätöitä

Taloussuhdanteista huolimatta nuorille suunnattujen kesätöiden määrä ei suurestikaan vaihtele vuosittain. Vaikka kesäduunit ovat pitkälti jo menneet, voi hyvällä tuurilla vielä löytää jotain töitä kesäksi. TE-keskuksen verkkosivujen mukaan lähes 400 kesätyöpaikkaa koko maassa odottaa yhä hakijaansa, Varsinais-Suomessakin 32.

Suomessa toimii lukuisia henkilöstövuokrausfirmoja, jotka vuokraavat työntekijöitä eri yrityksille. Ne voivat tarjota kirjoilla oleville työnhakijoilleen keikkaduunia lyhyellä varoitusajalla, koko kesän mittaista kokopäiväistä työsuhdetta on epätodennäköistä enää saada. Myös puhelinmyyntifirmat etsivät yhä kymmeniä puhelinmyyjiä kesän ajaksi ympäri Suomen.

Yrittäjyys on yksi kesätyövaihtoehdoista siinä missä tavalliset työtkin. Yrittäjyyteen ei välttämättä tarvita kuin oivallinen idea ja keinot idean toteuttamiseksi.


Vielä ei ole liian myöhäistä hankkia kesätöitä – toimi näin työllistyäksesi
Yle


Kesätyöt välillä kiven alla – somehakemukset nousseet suosioon
Mtv


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö: