Logistiikka-alan koulutusta Turkuun

Työtehoseura TTS aloittaa asiakkaiden pyynnöstä koulutustoiminnan Turussa. Koulutus täyttää alueella lopettaneen kouluttajan jättämän aukon. Syksyllä alkaa  yhdistelmä- ja linja-autonkuljettajakoulutukset sekä varastoalan koulutukset. Lisäksi TTS kouluttaa Turussa henkilöauto-, pienkone-, ja raskaskalustomekaanikkoja.

Tavoitteena on erityisesti tarjota koulutusta sellaisille aikuisille, joilla ei ole mitään aikaisempaa tutkintoa. Alkuvaiheessa tarjontaa kohdistetaan myös maahanmuuttajille.


Logistiikka-alan koulutusta Turkuun
Turkulainen


TTS Työtehoseura aloittaa koulutuksen Turussa
TTS Työtehoseura


Tuoreimmat artikkelit aiheesta logistiikka:

  • Navigate houkuttelee Artukaisiin yli sata meriteollisuuden yritystä toukokuussa 29.2.2016 - Navigatessa on koulutus- ja rekrytointitilaisuuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia meriteollisuuden ja merilogistiikan alalla.
  • Kuljetusyritys DB Schenker irtisanoo Suomessa 67 työntekijää 22.2.2016 - Kuljetus- ja logistiikkayhtiö DB Schenkerin viime viikolla päättyneet yhteistoimintaneuvottelut johtavat irtisanomisiin. Työt loppuvat vajaalta seitsemältäkymmeneltä ihmiseltä. Tulossa on myös lomautuksia.
  • Logistiikka-alan koulutusta Turkuun 10.6.2015 - Työtehoseura TTS aloittaa logistiikka alan koulutustoiminnan Turussa. Tavoitteena on erityisesti tarjota koulutusta sellaisille aikuisille, joilla ei ole mitään aikaisempaa tutkintoa.
  • Keskon omistama Keslog aloittaa yt-neuvottelut 18.2.2015 - Keslog työllistää 1 700 ihmistä ja yt-neuvottelujen piirissä on suuri osa työntekijöistä. Neuvottelujen päämääränä on normaali toiminnan tehostaminen.
  • Autotehtaan kasvu tuo lisää töitä myös logistiikkaan 13.3.2014 - HUB Logistics Automotive hakee parhaillaan noin 60 uutta työntekijää. Nykyisen 130 hengen joukko kasvaa syksyllä vielä lisää. ”Vuoden lopussa meitä on yli 200”, kertoo logistiikkapäällikkö Janne Marttila Autotehtaankadun logistiikkakeskuksessa. Tähän saakka vuorotyötä on tehty vain saapuvan tavaran vastaanotossa. Kun autotehdas menee kahteen vuoroon, logistiikkakeskuksen yhdyskäytävästä tulee tavaraa hihnalle myös kahdessa vuorossa. Rekrytoinnin hoitavat henkilövuokrausyritys Carrot ja Studentwork Sharper, joiden palvelukseen