VMP Group osakkaaksi Eezyyn

Henkilöstöpalveluyritys VMP Group tulee osakkaaksi yksityishenkilöille yritystoiminnassa tarvittavia laskutuspalveluita tarjoavaan Eezyyn. Eezy-nettipalvelun käyttäjinä on itsenäistä työtä tekeviä henkilöitä, jotka eivät ole perustaneet omaa yritystä. Eezyn laajasta tekijäverkosta löytyy tekijöitä, jotka ovat halukkaita ja sopivia työllistymään myös henkilöstövuokrauksen puolella.

”On todennäköistä, etteivät perinteiset työsuhteet tulevaisuudessa ainakaan lisäänny – tällöin tarvitaan myös uusia, joustavia tapoja työllistää ja työllistyä. Laskutuspalvelujen kautta tehty työ tulisikin hyväksyä perinteisen palkkatyön ja yrittäjyyden väliin sijoittuvaksi kolmanneksi tavaksi työllistyä”, Titta Teittinen, toinen Eezy Osuuskunnan perustajista toteaa.


VMP Group osakkaaksi Eezyyn
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yksinyrittäjät, osuuskunta:

  • Pitkäaikaistyöttömät työllistävät itseään osuuskunnissa – lait jääneet jälkeen kehityksestä 19.8.2015 - Osuuskunnat työllistävät entistä enemmän pitkäaikaistyöttömiä. Osuuskunnan perustaminen ei suju aina ilman ongelmia.
  • VMP Group osakkaaksi Eezyyn 9.6.2015 - Henkilöstöpalveluyritys VMP Group tulee osakkaaksi yksityishenkilöille yritystoiminnassa tarvittavia laskutuspalveluita tarjoavaan Eezyyn. Yhdistyminen avaa toimeksiantaja- sekä työntekijäpuolelle uudenlaisen mahdollisuuden valita, missä muodossa työtä tehdään.
  • Jo 35 % työskentelee epätyypillisissä työsuhteissa… ja kasvu jatkuu 18.3.2015 - Epätyypillisiksi työsuhteiksi Sitra laskee osa-aikaiset, yksinyrittäjät, tarvittaessa töihin tulevat tuntityöläiset, henkilövuokrayhtiöiden vuokra- ja keikkatyöntekijät ja määräaikaiset. Uusi työ on monimuotoista, yrittäjämäistä, joustavaa, liikkuvaa ja verkottuvaa.
  • Osuuskunta on tuttu tuntematon 22.9.2014 - Yhdelle osuuskunta on yritysmuoto muiden joukossa, toiselle yhteiskunnallinen muutosväline. Tuore teos osuustoiminnasta kertaa vanhaa ja ehdottaa uutta.
  • Kiinnostus osuuskuntia kohtaan kasvaa 9.4.2014 - Ennen perustettiin vesi- ja maatalousosuuskuntia. Nyt osuuskuntia perustavat luoville aloille suuntautuvat nuoret aikuiset. Kasvava kiinnostus osuuskuntia kohtaan näkyy Pellervossa puhelinten pirinänä. – Mitään ryöpsähdystä ei ole, mutta soittoja on tullut kiihtyvästi. Yrityksen perustaminen kuitenkin kulkee ihan omaa tietään ja ottaa aikansa, kertoo osuuskuntien asiaa ajavan Pellervon toimitusjohtaja Sami Karhu. Karhun mukaan pitkällä aikavälillä osuuskuntien määrä on kasvanut maltillisesti. Kuluvan vuoden