VMP Group osakkaaksi Eezyyn

Henkilöstöpalveluyritys VMP Group tulee osakkaaksi yksityishenkilöille yritystoiminnassa tarvittavia laskutuspalveluita tarjoavaan Eezyyn. Eezy-nettipalvelun käyttäjinä on itsenäistä työtä tekeviä henkilöitä, jotka eivät ole perustaneet omaa yritystä. Eezyn laajasta tekijäverkosta löytyy tekijöitä, jotka ovat halukkaita ja sopivia työllistymään myös henkilöstövuokrauksen puolella.

”On todennäköistä, etteivät perinteiset työsuhteet tulevaisuudessa ainakaan lisäänny – tällöin tarvitaan myös uusia, joustavia tapoja työllistää ja työllistyä. Laskutuspalvelujen kautta tehty työ tulisikin hyväksyä perinteisen palkkatyön ja yrittäjyyden väliin sijoittuvaksi kolmanneksi tavaksi työllistyä”, Titta Teittinen, toinen Eezy Osuuskunnan perustajista toteaa.


VMP Group osakkaaksi Eezyyn
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yksinyrittäjät, osuuskunta: