Työllistämisaikeet nousussa

ManpowerGroupin globaali työmarkkinabarometri, Manpower Employment Outlook Survey on jälleen toteutettu Suomessa. Tulokset osoittavat, että suomalaisten työnantajien työllistämisaikeet pysyvät hyvällä tasolla tulevalla vuosineljänneksellä. Vuosivertailussa työllistämisaikeet ovat vahvistuneet 5 prosenttiyksikköä.

”Tulos on merkki siitä, että talouden hidas elpyminen olisi jatkumassa”, sanoo Manpower Group Suomen toimitusjohtaja Iikka Lindroos.

Eniten lisäväkeä aikovat palkata majoitus- ja ravitsemusalan toimijat. Myös rakennus-, tukku- ja vähittäiskaupan alalle sekä maa-, metsä- ja kalatalouteen on odotettavissa uusia työpaikkoja. Rahoitus-, vakuutus-, kiinteistö- ja liike-elämän aloilla sekä teollisuudessa työnantajien työllistämisaikeet ovat heikentyneet vuodentakaisesta.


Lisää merkkejä käänteestä? Työnantajien työllistämisaikeet vahvistuvat – erityisesti tällä Suomen kolkalla
Talouselämä


Työnantajien työllistämisaikeet selvässä kasvussa
Kauppalehti


Työmarkkinakysely: Töitä halutaan tarjota lisää
Aamulehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta työllisyys, rekrytointi: