Monipuolinen kielitaito tukee työuraa

Kieltenopiskelu on kehittynyt päinvastaiseen suuntaan, kuin mitä työelämän kielitaitotarpeet globalisaation ja kansainvälistymisen seurauksena ovat, toteaa Elinkeinoelämän keskusliitto.

Englannin kielen taito on jo perustaito, jota edellytetään yrityksissä kaikilla tehtävätasoilla. Englanti ei kuitenkaan yksin riitä. Työelämässä on kasvava tarve useamman vieraan kielen taitajille.


Monipuolinen kielitaito tukee työuraa
Elinkeinoelämän keskusliitto


Onko sinulla riittävä kielitaito nykypäivän työelämään? – Kieltenopetus kehittynyt epäsuotuisaan suuntaan
Talouselämä


Englannin taito ei yksin riitä – elinkeinoelämä huolissaan koulujen kieltenopetuksesta
Verkkouutiset


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta kielitaito:

  • Monipuolinen kielitaito tukee työuraa 9.6.2015 - Elinkeinoelämässä kielitaitotarpeet ovat kehittyneet aivan toiseen suuntaan globalisaation ja kansainvälistymisen seurauksena. Englannin kielen taito on jo perustaito, jota edellytetään yrityksissä kaikilla tehtävätasoilla. Englanti ei kuitenkaan yksin riitä. Työelämässä on kasvava tarve useamman vieraan kielen taitajille.
  • Euroopan kielten päivää vietetään perjantaina 25.9.2014 - Kirjaston uudisosan aulassa sijaitsevilla infopisteillä voi kello 11–17 tutustua muun muassa Turun Kielitivoli -hankkeen Kielireppuun ja Kielten Aarrearkkuun, Diakin tulkkikoulutukseen, suomen- ja ruotsinkielisen työväenopiston tarjontaan sekä Varsinais-Suomen TE-toimiston EURES–työnvälityspalveluihin.