Lidl sai noin 30 000 kesätyöhakemusta

Suomen kolmanneksi suurimman päivittäistavaraketjun Lidlin kesätyöpaikkoihin tuli noin 30 000 hakemusta. Hakijoiden määrä kasvaa vuosi vuodelta, mutta niin kasvaa Lidlin tarjoamien kesätyöpaikkojenkin määrä.

Viime vuonna kesätyöpaikkoja oli auki 650, nyt noin tuhat. Kesätyöntekijöiden haun alkamisesta Lidl tiedotti 100 kesää, 1000 työtä -kampanjalla. Kesätyöntekijät sijoittuvat Lidlin 144 myymälään sekä Janakkalan ja Laukaan jakelukeskuksiin. Noin 20 kesätyöntekijää työskentelee Lidlin pääkonttorissa.

Henkilöstön kokonaismäärä Lidlissä on edelleen maltillisessa kasvussa, vaikka uusia myymälöitä ei avata yhtä paljon kuin suurimpina kasvun vuosina.


Lidl sai noin 30 000 kesätyöhakemusta
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kaupan ala, kesätyö: