Terveystalo ostaa Turun Hammaspulssin

Terveystalo ostaa Turussa toimivan Hammaspulssin koko liiketoiminnan. Hammaspulssin 70 työntekijää siirtyy niin sanottuina vanhoina työntekijöinä Terveystaloon. Yrityksellä on Turun lisäksi toimipaikka Loimaalla.

Hammas-Pulssi on yksi Suomen suurimmista yksityisistä hammaslääkärikeskuksista, ja sillä on yli 30 vuoden kokemus yksityisten hammaslääkäripalveluiden tuottamisesta. Yritys on tehnyt yhteistyötä myös Turun kaupungin ja ympäristökuntien kanssa osallistumalla usean vuoden ajan ostopalvelutoimintaan.


Terveystalo ostaa Turun Hammaspulssin
Turun Sanomat


Terveystalo laajentaa suun terveyteen: Ostaa turkulaisen Hammas-Pulssin
Yrittäjät-lehti


Terveystalo tahtoo hoitaa myös hampaasi – ostaa ison yksityisen toimijan
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta sosiaali-ja terveysala: