Stockmann irtisanoo 56 työntekijää

Stockmann uudistaa Retailin ja Real Estaten tukitoiminnot ja konsernihallinnon Suomessa. Muutoksiin liittyneet yhteistoimintaneuvottelut päättyivät tänään. Neuvottelujen piirissä oli noin 1 100 työntekijää tukitoiminnoissa. Ne eivät koskeneet tavaratalojen myyntihenkilökuntaa.

Stockmann vähentää yksiköidensä Retailin ja Real Estaten tukitoiminnoista 100 työpaikkaa, joista irtisanottavien määrä on 56. Muut vähennykset tapahtuvat muun muassa määräaikaisten työsopimusten päättymisten kautta.

Muutosten taustalla on Stockmannin uusi strategia. Yhtiö haluaa keskittyä ydinliiketoimintaansa.


Stockmann irtisanoo 56 työntekijää – ”Tavoite kääntää tulos jälleen kannattavaksi”
Talouselämä


Stockmann irtisanoo 56 työntekijää
Verkkouutiset


Stockmannin yt:t ohi: 100 lähtee
Taloussanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kaupan ala:

  • Uusi hyvinvointikauppaketju luo jopa tuhat työpaikkaa 14.3.2017 - Kesko ja lääkkeiden vähittäis- ja tukkukauppias Oriola-KD perustavat uuden hyvinvointikauppaketjun, jonka ensimmäiset liikkeet aukeavat syksyllä. Tarkoituksena on perustaa sata myymälää ja verkkokauppa. Työntekijätarve on jopa tuhat henkilöä. Kilpailuviranomaisten hyväksyntää odotetaan vielä. Suomeen avataan uusi kauppaketju – Kesko ja Oriola-KD luovat jopa tuhat uutta työpaikkaa Taloussanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta työpaikat:
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Tuko Logistics käynnistää 240 työpaikkaa koskevat yt:t 14.4.2016 - Tuko Logistics etsii kuumeisesti uusia asiakkaita Lähikaupan hankintojen siirtyessä vähitellen Keskoon. Yt-neuvottelujen kohteena on puolet henkilöstöstä.
  • Kauppa työllistää entistä enemmän miehiä 14.4.2016 - Miesten osuus kaupan palkansaajista kasvoi viime vuonna ja yltää nyt lähes tasoihin naisten määrän kanssa. Viime vuonna myös osa-aikaisten työntekijöiden määrä ja osuus alan palkansaajista laskivat hieman.
  • Uusi K-market avaa Hansakorttelissa 15.2.2016 - Uusi K-market Hansakortteli avataan Turun keskustaan. Kaupan kokonaispinta-ala on noin 300 neliötä ja siellä on tuotteiden sijoitteluun kiinnitetty erityistä huomiota.