Stockmann irtisanoo 56 työntekijää

Stockmann uudistaa Retailin ja Real Estaten tukitoiminnot ja konsernihallinnon Suomessa. Muutoksiin liittyneet yhteistoimintaneuvottelut päättyivät tänään. Neuvottelujen piirissä oli noin 1 100 työntekijää tukitoiminnoissa. Ne eivät koskeneet tavaratalojen myyntihenkilökuntaa.

Stockmann vähentää yksiköidensä Retailin ja Real Estaten tukitoiminnoista 100 työpaikkaa, joista irtisanottavien määrä on 56. Muut vähennykset tapahtuvat muun muassa määräaikaisten työsopimusten päättymisten kautta.

Muutosten taustalla on Stockmannin uusi strategia. Yhtiö haluaa keskittyä ydinliiketoimintaansa.


Stockmann irtisanoo 56 työntekijää – ”Tavoite kääntää tulos jälleen kannattavaksi”
Talouselämä


Stockmann irtisanoo 56 työntekijää
Verkkouutiset


Stockmannin yt:t ohi: 100 lähtee
Taloussanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kaupan ala: