Varsinais-Suomeen neljä uutta auktorisoitua tilitoimistoa

Taloushallintoliiton yhteydessä toimiva Tili-instituuttisäätiö on auktorisoinut 24 uutta tilitoimistoa. Varsinais-Suomeen saatiin neljä uutta auktorisoitua tilitoimistoa: Vehmaan Tilitiimi Oy, Yläneen Tilikeskus Oy sekä Kauppatorin Tilikeskus Oy ja Oy Tiliteho Ab Turusta.

Tilitoimistoala kasvaa ja voi hyvin rakennemuutoksesta huolimatta. Digitalisaatio tulee korvaamaan manuaalista työtä ja osa rutiinityöstä poistuu, mutta samaan aikaan yritykset ulkoistavat taloushallintoa, palkkahallintoa ja muita tukipalveluita yhä enemmän. Ala tarvitsee paljon lisää taloushallinnon ja yritystalouden ammattilaisia lähivuosina.


Varsinais-Suomeen neljä uutta auktorisoitua tilitoimistoa
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta tilitoimistoala, taloushallinto: