Varsinais-Suomen kasvuyrityshanke ennakoi reipasta kasvua

Kasvuyrittäjäpalvelun käynnisti Varsinais-Suomen Yrittäjät yhteistyössä Turun Seudun Kehittämiskeskuksen kanssa tammikuussa 2015. Tavoitteena on saada Varsinais-Suomen alueelle merkittävä kasvuvaikutus seuraavan 3–5 vuoden aikana. Kasvuyrittäjäpalvelun tutkimusosio on valmistunut ja tulokset koottu yhteen. Kaikkiaan 328 pk-yritystä on saanut omasta yrityksestään analyysin. Voimakkainta kasvua tavoittelevat palvelualojen sekä teollisuuden yritykset. Teollisuuteen on kyselyn perusteella syntymässä 600 uutta työpaikkaa ja palvelusektorille yli 500.

Kasvuyrittäjäpalvelu on konseptiltaan poikkeava verrattuna muihin kasvuyrityksiin kohdistettuihin toimenpiteisiin, koska se kattaa kaikkien toimialojen yritykset. Yrityksillä ei tarvitse olla kasvuhistoriaa tai kovaa kasvutavoitetta.


Varsinais-Suomen kasvuyrityshanke ennakoi vahvoja kasvunäkymiä
Varsinais-Suomen yrittäjä-lehti


Varsinais-Suomen kasvuyrityshanke ennakoi reipasta kasvua
Aamuset


Varsinais-Suomen pk-yrityksillä vahvat kasvunäkymät
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritykset: