Grano ja turkulainen Multiprint yhdistyvät

Paino- ja tulostuspalveluja tarjoava Grano ja Turussa pääkonttoriaan pitävä paino- ja digitointialan palveluyritys Multiprint ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhdistymisestään. Yhdistymisen jälkeen yrityksen toimipisteitä on 23 kaupungissa Oulusta Helsinkiin. Molemmat yritykset toimivat digitulostamisessa ja offset-painamisessa, mutta yhtiöiden mukaan päällekkäisiä toimintoja on vähän.

Yhtiöiden tiedotteen mukaan yhdistyvän digitulostusyrityksen liikevaihto nousee noin 90 miljoonaan euroon ja henkilöstön määrä yli 800:aan. Granon erityisosaamista ovat sähköiset aineiston hallintajärjestelmät ja markkinoinnin toteutukset ja Multiprintin palveluratkaisut ja 3D-tulostuspalvelu.


Grano ja turkulainen Multiprint yhdistyvät
Turun Sanomat


Grano ja Multiprint yhteen – jos partiolaiset sallivat
Taloussanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritysmyynti: