Pop-up myymälöitä avattu Turussa ja tulossa Saloon

Viime viikolla alkanut Turun Nuorkauppakamarin Pop-up Turku -tapahtuma sai Forumin kuhisemaan. Asiakasvirtaa syntyi myös niille Forumissa vakituisesti toimiville yrityksille, jotka eivät ole osallistuneet hankkeeseen.

Ensimmäiset pop-up-yritykset Smallstore ja Plantui toimivat viime viikon Forumissa. Tällä viikolla hankkeeseen osallistuu neljä yritystä. Forumissa ovensa avaavat videoviestintäratkaisuja tarjoava WebAitio, 3D-tulostuskahvila 3D-Crush Cafe sekä kuvataiteilija Marianne Aartoman samanniminen toiminimi. Yliopistonkatu 16:ssa toimii kodintekstiilejä myyvä Dantelli.

Salon nuorkauppakamari aikoo tuoda kaupunkiin heinäkuussa  Pop Up Salo -hankkeen, jossa muun muassa aloittelevat yrittäjät voivat kokeilla, millaista on toimia Salon keskustassa.


Pop-up Turku synnytti kuhinaa Forumin käytäville
Aamuset


Forumiin tuli pöhinää – Pop up -liikkeet tekivät viikossa kuukauden myynnin
Turkulainen


Nuorkauppakamari kokeilee pop up -yrityksiä
Salon Seudun Sanomat


Pop-up Turku
Turun nuorkauppakamari


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritykset: