Kesätyökampanja teekkareille onnistui

Turun kaupungin ja Turun seudun kehittämiskeskuksen kesäteekkarikampanjassa Turku ja seudun kunnat tarjosivat alueen teknologiayrityksiin ja arkkitehtitoimistoihin kesätöihin tuleville teknillisten alojen yliopisto-opiskelijoille vuokra-asunnon ja seudullisen kaupunkiliikenteen bussikortin kolmeksi kuukaudeksi. Paikkoja haki kaikkiaan 40 opiskelijaa Aalto-yliopistosta, Oulun yliopistosta sekä Tampereen ja Lappeenrannan teknillisistä yliopistoista.

Opiskelijat saivat kesätöitä Turun alueen teknologiateollisuuden yrityksistä, etenkin meriteollisuusyrityksistä, mutta myös arkkitehtitoimistoista. Kesätyökampanjan tavoitteena oli tukea alueen teknologiayrityksiä ja arkkitehtuuritoimistoja saamaan osaavaa työvoimaa ja myös nostaa Turun seudun imagoa tulevaisuuden diplomi-insinöörien keskuudessa kiinnostavana työpaikka-alueena.


Turku tarjosi teekkareille kesäasunnon ja bussilipun ilmaiseksi – Vain 40 opiskelijaa haki
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö: