Uuden monipolttoainevoimalaitoksen rakentaminen aloitettu Naantalissa

Lokakuussa 2014 allekirjoitetun sopimuksen toteutusvaihe on käynnistetty Naantalissa, jossa uuden monipolttoainevoimalaitoksen rakentaminen on aloitettu. Lämpöä ja sähköä tuottavan CHP-voimalaitoksen rakennustyöt toteutetaan alianssimallilla, jossa Turun Seudun Energiatuotanto toimii tilaajana.

Rakennusvaiheen kustannusarvio on 48 miljooonaa euroa ja voimalaitos valmistuu loppuvuonna 2017. Hankkeessa pyritään käyttämään paikallista työvoimaa mahdollisuuksien mukaan. Hankkeen työllistyvä vaikutus on n. 240 henkilötyövuoden verran.


Naantalin voimalaitoksen rakentaminen alkaa
Rannikkoseutu


Naantalin uuden voimalaitoksen rakentaminen vauhtiin
Turun Sanomat


Naantalissa alkoi uuden polttolaitoksen rakentaminen
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta energia-ala: