Selvää suhdannekäännettä joudutaan vielä odottamaan

Suomalaisten yritysten odotukset kesälle ja alkusyksylle ovat edelleen varovaiset Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n suhdannebarometrin mukaan. Yleiset suhdannenäkymät ovat hieman parantuneet edelliseen tiedusteluun verrattuna, mutta merkittävää käännettä parempaan ei silti vielä odoteta.

Teollisuuden yleisiä suhdannenäkymiä lähikuukausina kuvaava saldoluku vahvistui huhtikuussa tasolle +3 (tammikuussa -4). Palvelualojen yritysten suhdannenäkymät nousivat lukemaan +1 (tammikuussa -12). Henkilöstön määrä vähenee edelleen kaikilla päätoimialoilla.


EK:n Suhdannebarometri: Selvää suhdannekäännettä joudutaan vielä odottamaan
Elinkeinoelämän keskusliitto


Yritysten luottamuskysely: Harmaus jatkuu
Taloussanomat


Yritysten odotukset ovat edelleen synkät – henkilöstön määrä vähenee
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Elinkeinoelämän keskusliitto, suhdannebarometri: