Takaisin työelämään kuntoutuksen avulla

Ammatillisen kuntoutuksen arvellaan tänä vuonna lisääntyvän. Syynä on vuoden alussa voimaan tullut lakimuutos, joka velvoittaa työeläkelaitokset oma-aloitteisesti selvittämään, onko työkyvyttömyyseläkettä hakevalla oikeus ammatilliseen kuntoutukseen.

Ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on auttaa jatkamaan työelämässä terveydellisistä rajoitteista huolimatta. Kuntoutus voi olla esimerkiksi työkokeilua omassa työpaikassa tai uudelleenkoulutusta. Kuntoutuksen saamisen yhtenä edellytyksenä on työkyvyttömyyden uhka. Suurin osa kuntoutukseen osallistuvista palaa takaisin työelämään.


Takaisin työelämään kuntoutuksen avulla
Turun Sanomat


Takaisin työelämään – Ammatillisen kuntoutuksen saaminen helpottuu
Talouselämä


Takaisin työelämään kuntoutuksen avulla
Etelä-Suomen Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta ammatillinen kuntoutus, työkyvyttömyyseläke: