Nuorten ammattitaidon SM-kisat Turussa

Taitaja2015 koostuu nuorten ammattitaidon SM-kilpailusta sekä Taitaja9- ja TaitajaPLUS -kilpailuista.

Taitaja-kilpailun tavoitteena on tehdä tunnetuksi ammatillista koulutusta, edistää työelämän ja ammatillisen koulutuksen yhteistyötä, parantaa eri ammattien ja ammattitaidon tunnettuutta ja arvostusta, esitellä ammatinvalintamahdollisuuksia sekä kannustaa nuoria kehittämään itseään ammatillisesti. Yrityksille tapahtuma on erinomainen tilaisuus kohdata oman toimialansa huippuosaajat.

7.-9. luokkalaisille sekä ylioppilaille ja aikuiselle ammattin vaihtajalle tulee jättitapahtuman ohessa mahdollisuus tutustua 45 eri ammattiin. Halukkaat voivat seurata vaihe vaiheelta alojen kilpailutehtävien suorittamista ja lukea samalla työkuvauksia.

Taitaja2015 järjestetään Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa ja HK Areenalla 5.-7.5. Skills Finland ry:n ja Varsinais-Suomen koulutuskuntayhtymien yhteistyönä. Päävastuullisena on Turun Ammatti-instituutti.


Taitaja2015 on turkulaisnuorten näyttöpaikka
Turkulainen


Taitaja2015
Skills Finland ry


Taitaja 2015 -kilpailu käyntiin Turussa
Turun Sanomat


Taitaja2015-kisat avattiin Logomossa
Aamuset


Amiksessa opitaan yrittäjyyttä
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta ammatillinen koulutus, koulutus: