Korkeastikoulutetut jalkautuvat yrityksiin

Haalariväen Pop Up -viikolla 18.-22.5.2015 akateemisesti koulutetut vastavalmistuneet ja akateemiset työttömät pääsevät tutustumaan turkulaisiin yrityksiin. Liki 20 eri tapahtumassa, viiden päivän aikana kuullaan akateemisia uratarinoita, haetaan tietoa yrittäjyydestä, etsitään kontakteja ja piilotyöpaikkoja ja saadaan vinkkejä omaan työnhakuun. Uusia yrityksiä ja tapahtumia mahtuu vielä mukaan.

Haalariväen Pop Up -viikkoa ovat toteuttamassa Varsinais-Suomen TE-toimisto, Turun yliopisto ja Turun ammattikorkeakoulu.


Korkeastikoulutetut jalkautuvat yrityksiin
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Haalariväen Pop Up -viikko 18-22.5.2015
MyJobcafe.net


Tuoreimmat artikkelit aiheesta korkeakoulutetut, akateemiset:

  • Alan valinta vaikuttaa eniten korkeasti koulutettujen työllistymiseen 31.5.2016 - Korkeasti koulutettujen työllisyys on edelleen hyvä. Mitä korkeampi koulutus on, sitä suurempi on työllisten osuus. Koulutusvalinnoilla on merkitystä korkeakoulutettujen sijoittumisessa työmarkkinoille, mutta korkeakaan koulutus ei enää suojaa pitkittyneeltä tai toistuvalta työttömyydeltä.
  • Do it digi! 29.2.2016 - Ajatus on yksinkertainen: työpaikoilla on tarve tehostaa toimintaa ja parantaa palveluita digitalisaation avulla. Turun ja Salon seudulla on paljon työtä etsiviä ICT-ammattilaisia. Yhdistetään nämä kaksi ja saadaan… Read more "Do it digi!"
  • Kauppakorkeakoululla opiskelijoiden järjestämät rekrytointimessut 19.1.2016 - Turun kauppakorkeakoululla järjestetään Turun suurimmat akateemiset, opiskelijoiden järjestämät rekrytointimessut keskiviikkona 20. tammikuuta.
  • Akateeminen työttömyys kasvanut 26.11.2015 - Akava esittää useita keinoja korkeakoulutettujen työttömyyden vähentämiseksi ja vaatii työttömyystilanteeseen nopeita korjauksia. Korkeakoulutettuja on kuitenkin työttöminä yhä vähemmän kuin muuta työvoimaa.
  • Lidl hakee korkeakoulutettuja palkalliseen koulutusohjelmaan 8.7.2015 - Puolivuosittain käynnistyvä International Trainee -koulutusohjelma on tarkoitettu vastikään korkeakoulusta valmistuneille.