Varsinais-Suomen Kasvupolun voittajat valittu

Plantui Oy palkittiin keskiviikkona huipentuneessa Varsinais-Suomen Kasvupolun finaalissa voittajana. Plantuin tavoitteena on luoda paras kasvien ja yrttien sisäkasvatuskokemus maailmassa. Nopeaan kansainväliseen kasvuun tähtäävä yritys on vahvistanut tiimiään uusilla kansainvälisillä osaajilla ja rekrytoinut neljä uutta osaajaa tiimiinsä.

Kunniamaininnan saanut Abomics Oy edistää lääketieteellisen tutkimustiedon soveltamista potilashoitoon keskittyen erityisesti perinnöllisyyteen sekä lääkkeiden tehoon ja turvallisuuteen liittyvän uuden tiedon hyödyntämiseen.

Kasvupoluilta voittaja ja kunniamaininnan saanut yritys jatkaa suoraan valtakunnallisen Kasvu Open -kilpailun sparraukseen. Varsinais-Suomen Kasvupolkua olivat valtakunnallisten yhteistyökumppaneiden Nordean, Finnveran ja Soneran lisäksi mahdollistamassa Turun kauppakamari, Varsinais-Suomen Yrittäjät, Turun Seudun Kehittämiskeskus, Turku Science Park Oy ja Turun Teknologiakiinteistöt Oy.


Varsinais-Suomen Kasvupolun voittajat kansainvälisen läpimurron kynnyksellä
Aamuset


Varsinais-Suomen Kasvupolun voitto Plantuille
Varsinais-suomen Yrittäjä-lehti


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta yrittäjyys: