SOK aloittaa yt-neuvottelut tukipalveluissaan

Suomen osuuskauppojen keskuskunta SOK aloittaa yt-neuvottelut. Yritys arvioi vähentävänsä työntekijöitä korkeintaan 33 henkilötyövuoden verran. Neuvottelujen piirissä ovat SOK:n IT-, talous- ja viestintäyksikkö sekä yhteiskuntasuhteet ja asiakasvuorovaikutus -yksikkö.

SOK perustelee yt-neuvotteluita suunnitelmillaan tehostaa tukipalveluidensa tuotantoa. Tavoitteena yhtiö väittää olevan asiakkaille edullisen ostoskorin. Neuvottelut eivät vaikuta alueosuuskauppojen henkilökuntaan.


SOK aloittaa yt-neuvottelut, vähentänee kymmeniä
Yle


SOK aloittaa yt-neuvottelut tukipalveluissaan – aikoo vähentää 33 henkilötyövuotta
Talouselämä


SOK aloittaa yt-neuvottelut tukipalveluissa
Turun sanomat


Halpuutus toimii myös näin – SOK aloittaa yt:t
Taloussanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kaupan ala:

  • Uusi hyvinvointikauppaketju luo jopa tuhat työpaikkaa 14.3.2017 - Kesko ja lääkkeiden vähittäis- ja tukkukauppias Oriola-KD perustavat uuden hyvinvointikauppaketjun, jonka ensimmäiset liikkeet aukeavat syksyllä. Tarkoituksena on perustaa sata myymälää ja verkkokauppa. Työntekijätarve on jopa tuhat henkilöä. Kilpailuviranomaisten hyväksyntää odotetaan vielä. Suomeen avataan uusi kauppaketju – Kesko ja Oriola-KD luovat jopa tuhat uutta työpaikkaa Taloussanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta työpaikat:
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Tuko Logistics käynnistää 240 työpaikkaa koskevat yt:t 14.4.2016 - Tuko Logistics etsii kuumeisesti uusia asiakkaita Lähikaupan hankintojen siirtyessä vähitellen Keskoon. Yt-neuvottelujen kohteena on puolet henkilöstöstä.
  • Kauppa työllistää entistä enemmän miehiä 14.4.2016 - Miesten osuus kaupan palkansaajista kasvoi viime vuonna ja yltää nyt lähes tasoihin naisten määrän kanssa. Viime vuonna myös osa-aikaisten työntekijöiden määrä ja osuus alan palkansaajista laskivat hieman.
  • Uusi K-market avaa Hansakorttelissa 15.2.2016 - Uusi K-market Hansakortteli avataan Turun keskustaan. Kaupan kokonaispinta-ala on noin 300 neliötä ja siellä on tuotteiden sijoitteluun kiinnitetty erityistä huomiota.