SOK aloittaa yt-neuvottelut tukipalveluissaan

Suomen osuuskauppojen keskuskunta SOK aloittaa yt-neuvottelut. Yritys arvioi vähentävänsä työntekijöitä korkeintaan 33 henkilötyövuoden verran. Neuvottelujen piirissä ovat SOK:n IT-, talous- ja viestintäyksikkö sekä yhteiskuntasuhteet ja asiakasvuorovaikutus -yksikkö.

SOK perustelee yt-neuvotteluita suunnitelmillaan tehostaa tukipalveluidensa tuotantoa. Tavoitteena yhtiö väittää olevan asiakkaille edullisen ostoskorin. Neuvottelut eivät vaikuta alueosuuskauppojen henkilökuntaan.


SOK aloittaa yt-neuvottelut, vähentänee kymmeniä
Yle


SOK aloittaa yt-neuvottelut tukipalveluissaan – aikoo vähentää 33 henkilötyövuotta
Talouselämä


SOK aloittaa yt-neuvottelut tukipalveluissa
Turun sanomat


Halpuutus toimii myös näin – SOK aloittaa yt:t
Taloussanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kaupan ala: