Salon kaupungin katuvalojen uusiminen tuo töitä sähköalalle

Turku Energia toteuttaa Salon kaupungin katuvalojen uusimisen. Turku Energia vaihtaa Salon kaupungin noin 5 300 elohopeahöyryvalaisinta led-valaisimiin ensi vuoden loppuun mennessä. Turku Energia sitoutuu kymmenen vuoden palvelusopimukseen valaisinten kunnossapidon osalta.

Salon kaupungin urakan valaisimet toimittaa Easy LED Oy. Salolainen yritys on energiatehokkaaseen led-valaistusteknologiaan erikoistunut tuotekehitys- ja kokoonpanoyhtiö. Katuvalaisinuudistus toteutetaan ESCO-hankkeena, jossa merkittävä osa hankkeen kustannuksista katetaan toteutuvilla energiansäästöillä.

Hanke tuo töitä sekä lamppujen valmistukseen, että niiden asennukseen ja kunnossapitoon.


Turku Energia vaihtaa Salon kaupungin katuvalot energiaa säästäviin led-valaisimiin
Aamuset


Töitä kotimaahan yli 5 000 valaisimen led-urakalla – Säästö 70%
Talouselämä


Turku Energia vaihtaa Salon katuvalot ledeihin
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta sähköala:

  • Caruna vie sähköverkkoaan maan alle Varsinais-Suomessa 17.3.2016 - Caruna maakaapeloi noin 180 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa parantaakseen sähkönjakelun toimitusvarmuutta. Parannushankkeet työllistävät suoraan noin 110 henkilöä.
  • TLT-Group työllistää Varsinais-Suomessa 7.12.2015 - TLT-Group on solminyt yhteistyösopimuksen Sähkönsiirtoyritys Carunan kanssa. Sähkönjakeluverkon rakentaminen työllistää merkittävän määrän alan osaajia.
  • Easy Led Oy:ssa yt-neuvottelut 1.7.2015 - Salolainen led-valaisimia valmistava Easy Led -yritys on aloittanut yt-neuvottelut. Irtisanomistarve on kuudesta seitsemään henkilöä.
  • Salon kaupungin katuvalojen uusiminen tuo töitä sähköalalle 29.4.2015 - Turku Energia toteuttaa Salon kaupungin noin 5 300 elohopeahöyryvalaisinta uusimisen led-valaisimiin. Turku Energia sitoutuu kymmenen vuoden palvelusopimukseen valaisinten kunnossapidon osalta. Valaisimet toimittaa salolainen Easy LED Oy.
  • Caruna investoi yli neljä miljoonaa euroa sähkönsiirtoverkkoon Halikossa 21.1.2015 - Sähkönsiirtoyhtiö Caruna käynnistää Halikossa paikallisesti merkittävän sähköverkon parannushankkeen. Caruna investoi sähköverkon parannustoimenpiteisiin alueella yhteensä noin 4,1 miljoonaa euroa. Investoinnin työllistävä vaikutus alueella vastaa noin 41 henkilön vuosittaista työmäärää.