Palkkatukea vain vaikeimmin työllistyville

Palkkatuen avulla työllistäminen on varojen puutteen takia vaikeuksissa. Työ- ja elinkeinokeskukset pystyvät tällä hetkellä maksamaan työnantajille palkkatukea vain yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneen työllistämiseen.

Varsinais-Suomen TE-toimiston johtajan Kjell Henrichsonin mukaan Varsinais-Suomessa palkkatuen niukentumiseen on vaikuttanut kaksi seikkaa. Viime vuosi oli maakunnassa palkkatuella työllistämisen ennätysvuosi, joten viime vuodelta tälle vuodelle siirtyi poikkeuksellisen vähän tukirahaa. Tilanne saattaa tänä vuonna vielä parantua valtion lisäbudjetin avulla.


Palkkatukea vain vaikeimmin työllistyville
Turun Sanomat


Työttömyysmenot uhkaavat räjähtää, palkkatukirahat loppumassa kesken
Aamuset


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta palkkatuki: