Varissuolla jaetaan nuorille tietoa koulutuspaikoista, ammateista ja työnhausta

Varissuolla järjestetään osana kansainvälistä nuorisoviikkoa nuorille suunnattu Askel kohti työelämää -tapahtuma. Nuoret saavat tietoa eri koulutuspaikoista, ammateista sekä työnhausta. Luvassa on erilaisia työpajoja, kuten CV- ja hakemusklinikka, mahdollisuus tutustua erilaisiin ammattivaihtoehtoihin sekä niiden vaatimuksiin. Lisäksi on asiantuntijoiden, viranomaisten ja työnantajien puheenvuoroja sekä nuorten omia kokemuspuheenvuoroja liittyen haasteisiin ja onnistumisiin työ- tai opiskelupaikan saannissa.

Askel kohti työelämää -tapahtuman järjestävät Yhdessä-yhdistys, Step Europe, Varissuon Työttömät, Aziz al Irak ja Turun vietnamilaisten kulttuurikerho torstaina 7. toukokuuta kello 14–18.


Varissuolla jaetaan nuorille tietoa koulutuspaikoista, ammateista ja työnhausta
Aamuset


Varissuolla jaetaan nuorille tietoa koulutuspaikoista, ammateista ja työnhausta
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta nuoret: