Kesäduuni-kampanjaan kaivataan lisää yrityksiä

Pöytyän ja Yläneen yrittäjien käyntiin polkaisemaan kesäduuni-kampanjaan kaivataan lisää yrityksiä mukaan. Kesäduuni-kampanjan kautta kesätöitä hakevia nuoria on yli 40 ja haasteen vastaanottaneita yrityksiä on vasta vajaa kymmenen. Tavoitteena on tarjota vähintään kahden viiikon kesätyö kaikille mukaan ilmoittautuneille nuorille. Ilmoittautuneilla nuorilla on toiveita etenkin piha- ja puutarha ja kaupan alan töistä sekä varastohommista.

Kesäduuni-kampanjasta kiinnostuneet yrittäjät löytävät tietoa kampanjasta netistä osoitteesta kesaduunipoytya.fi.


Kesäduuni-kampanjaan kaivataan lisää yrityksiä
Auranmaan viikkolehti


Kesätöitä pöytyäläisille nuorille!
Yläneen ja Pöytyän Yrittäjät, Härkätien 4H -yhdistys


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kesätyö: