Suomen Lähikauppa uusii myymälöitään Siwoiksi

Suomen Lähikauppa avaa uuden Siwa-ruokakaupan keskiviikkona 29. huhtikuuta Kupittaankadulle. Siwa avataan paikalla aiemmin toimineen Vähä-Heikkilän Valintatalon tilalle. Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Ruokakaupassa on myös Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut.

Turussa on avattu syksystä alkaen jo useita uuden konseptin mukaisia Siwoja ja  kauppojen remontoimista jatketaan. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.


Vähä-Heikkilään avataan uusi Siwa
Aamuset


Turussa avataan jo kolmas uusi Siwa
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kaupan ala: