Turun Sanomat aloittaa yt-neuvottelut

Turun Sanomat Oy käynnistää yt-neuvottelut. Mahdolliset toimenpiteet voivat koskea yhtiön koko toimitusta ja tuotantoa. Lehteä kustantamassa yhtiössä on noin 250 työntekijää. Mahdolliset irtisanomiset, osa-aikaistamiset ja lomautukset kohdistuvat enintään 26 henkilöön.

Neuvottelujen perusteena ovat harkittavat toiminnan uudelleenjärjestelyt toiminnan tehostamiseksi ja kustannussäästöjen aikaansaamiseksi sekä tuotannollinen ja taloudellinen tilanne Turun Sanomat Oy:ssä. Neuvottelujen taustalla ovat talouden entisestään heikentyneet näkymät yleisesti ja erityisesti koko viestintäalalla.


Turun Sanomat aloittaa yt-neuvottelut
Turun Sanomat


TS-yhtymä aloittaa yt-neuvottelut
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Turun Sanomat:

  • TS:n toimituksen yt-neuvottelut päättyivät 16.6.2015 - Turun Sanomat vähentää toimituksesta kahdeksan työntekijää, osa irtisanotaan ja osa neuvoteltu vapaaehtoisin järjestelyin.
  • Turun Sanomat aloittaa yt-neuvottelut 23.4.2015 - Turun Sanomat Oy käynnistää yt-neuvottelut. Mahdolliset toimenpiteet voivat koskea yhtiön koko toimitusta ja tuotantoa. Neuvottelujen taustalla ovat talouden entisestään heikentyneet näkymät yleisesti ja erityisesti koko viestintäalalla.
  • Turun Sanomat aloittaa yt-neuvottelut 26.3.2014 - Turun Sanomat Oy käynnistää yt-neuvottelut. Neuvottelut koskevat kaikkia henkilöstöryhmiä ja mahdollisten irtisanomisten  ja lomautusten osalta arviolta korkeintaan 25 henkilöön. Neuvottelut pyritään saamaan päätökseen toukokuun alussa. Lähde: Turun Sanomat 26.3.2014