Pihlajalinna osti hoivakoteja Varsinais-Suomesta

Pihlajalinna Terveys Oy on ostanut hoivakoteja Varsinais-Suomesta. Junnilan perheyritys on myynyt Pihlajalinnalle Raision Oiva Oy:n sekä Setälänpihan ja Matinkartanon hoivapalveluiliiketoiminnat Liedosta.

Pihlajalinna vahvistaa asemaansa hoivapalveluiden tuottajana Varsinais-Suomeen. Henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden omistajan palvelukseen. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista.


Pihlajalinna osti hoivakoteja Varsinais-Suomesta
Turun Sanomat


Pihlajalinna osti hoivakoteja Varsinais-Suomesta
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta hoitoala:

  • Kehitysvammaisten ryhmäkoti Naantalissa luo 11 uutta työpaikkaa 20.10.2015 - Naantalin uuden asumispalveluyksikön rakentaminen pääsee täyteen vauhtiin Suovuoressa. Rakennukseen tulee koti 14 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle muuttajalle. Palvelutoiminta luo Varsinais-Suomen alueelle 11 uutta työpaikkaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.
  • Työllistyminen sosiaali- ja terveysalalle ei olekaan varmaa 15.5.2015 - Sosiaali- ja terveysalaa on pitkään pidetty alana, jolla työllistyminen on varmaa. Nyt työttömyys on kasvanut, vaikka pitkällä aikavälillä työvoimapula uhkaa.
  • Pihlajalinna osti hoivakoteja Varsinais-Suomesta 23.4.2015 - Pihlajalinna Terveys Oy on ostanut hoivakoteja Varsinais-Suomesta. Henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden omistajan palvelukseen. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista.
  • Varhaiskasvatuslaki etenee eduskuntaan: Päivähoitoon voi syntyä 5500 työpaikkaa 25.11.2014 - Tuhannet uudet työpaikat edistäisivät naisten työllisyyttä ja synnyttäisivät yhteiskuntaan suorittavan tason perustyötä, jonka katoamista pidetään isona yhteiskunnallisena ongelmana.
  • Töitä riittää asiantuntijoille ja hoitajille 7.1.2014 - Työmarkkinoiden murroksessa Suomeen jää töitä, joita ei voi siirtää tietokoneille tai halvemman työvoiman maihin. Asiantuntijoilla sekä palvelun, hoidon ja hoivan aloilla riittää töitä tulevaisuudessakin. Koneet eivät voi korvata asiantuntija-ajattelua, joten lääkäreille, kokeille, autonkorjaajille ja vartijoille lienee tulevaisuudessakin töitä. Suomalaisten ikääntymisen myötä tarvitaan lääkäreiden lisäksi hoitajia. Vuorovaikutustilanteita vaativat työtkään eivät ole katoamassa. Ihmisiä tarvitaan esimerkiksi työnjohtajiksi, opettajiksi, myyjiksi, tarjoilijoiksi ja markkinoijiksi.