Lisää avustuksia etsivään nuorisotyöhön

Lounais-Suomen aluehallintovirasto myönsi opetus- ja kulttuuriministeriön valtionavustuksia etsivään nuorisotyöhön 1 572 000 euroa. Etsivä nuorisotyö on osa nuorisotakuuta.

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa hänet sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan ja itsenäistymistään sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivän nuorisotyön palvelut on tarkoitettu kaikille alle 29 -vuotiaille. Etsivä nuorisotyö nojaa periaatteeseen, että palvelut on vietävä sellaisten nuorten luokse, jotka niitä tarvitsevat, mutta eivät kykene niitä syystä tai toisesta tavoittamaan.


Lounais-Suomen aluehallintovirasto myönsi etsivään nuorisotyöhön 1 572 000 euroa
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Nuorisotakuu: