SparkUp yhdistää turkulaiset startup-osaajat

Innovaatiotoimintaa ja yrittäjyyttä vahvistamaan on Turun seudulla perustettu uudenlainen startup-toimijoiden yhteistyömuoto. SparkUp-nimellä toimivalle yhteistyölle valmistuu ensi syksynä tilat Turku Science Parkin ElectroCity-kiinteistöön. SparkUp tarjoaa uudenlaisen tavan edetä oman liikeideansa kehittelyssä ideavaiheesta kasvuun ja kansainvälistymiseen asti. Uusista tiloista osa varataan olohuonetyyppiseksi, yhteistä ideoiden vaihtoa ja valmennusta palvelevaksi.

SparkUp on pitkään valmisteltu uusi toimintamalli, joka yhdistää saman katon alle Turku Science Park Oy:n alkavan yrityksen palvelut ja hautomotoiminnan, opiskelijayhteisö Boost Turku ry:n ja Suomen humanistinen ammattikorkeakoulu Oy:n luovien alojen hautomo Creven. Lisäksi toimintaan osallistuvat partnereina Turun kaupunki, Turun yliopisto, Åbo Akademi, Turun ammattikorkeakoulu, Turun Seudun Kehittämiskeskus sekä Turun Teknologiakiinteistöt Oy.


SparkUp yhdistää turkulaiset startup-osaajat
Aamuset


Turun start-upit Electrocityyn
Turkulainen


Turkulaisille startupeille 800 neliön lukaali – ”Tavoitteenamme on lisätä kiinnostusta yrittäjyyttä kohtaan”
Suomen Yrittäjät


SparkUp yhdistää turkulaiset startup-osaajat
Turun kaupunki


Tuoreimmat artikkelit aiheesta startup:

  • Turun seutu merkittävä start up -keskittymä 18.7.2017 - Turun seudulla toimii toistakymmentä start up -palveluita tuottavaa yritystä ja yhteisöä, kuten SparkUp, Boost Turku ja Klopal Startup Studio. Lisäksi Turussa järjestetään Suomen suurimpiin kuuluva startup-tapahtuma The Shift. Turussa ja Salossa on saanut alkunsa jo yli 300 startupia ja uusien yritysten määrä kasvaa joka vuosi. Turun seudun korkeakoulujen ansiosta täällä on paljon teknistä osaamista, ja pätevistä työntekijöistä on vähemmän kilpailua
  • Digitaalisuudella Cleantech Kasvuun -tapahtuma Salossa 16.2.2016 - Rekrytointitapahtuma houkutteli Salon Astrum-keskukseen eli Saloran entiseen pääkonttoriin lähes 700 työnhakijaa ja yritysten edustajaa.
  • Kasvuyritystapahtuma Slush käynnistyi 11.11.2015 - Slush käynnistyi tänään keskiviikkona ja paikalla on tuhansia kasvuyrittäjiä. Tällä kertaa tapahtuma keskittyy kasvuyritysten rahoituksen lisäksi työntekijöiden rekrytointiin.
  • SparkUp yhdistää turkulaiset startup-osaajat 23.4.2015 - Innovaatiotoimintaa ja yrittäjyyttä vahvistamaan on Turun seudulla perustettu uudenlainen startup-toimijoiden yhteistyömuoto. SparkUp on pitkään valmisteltu uusi toimintamalli, joka yhdistää saman katon alle Turku Science Park Oy:n alkavan yrityksen palvelut ja hautomotoiminnan, opiskelijayhteisö Boost Turku ry:n ja Suomen humanistinen ammattikorkeakoulu Oy:n luovien alojen hautomo Creven.
  • Pelialan uudet luvut julki: Neljässä vuodessa Suomeen syntyi 179 uutta pelifirmaa 25.2.2015 - Vaikka peliala on voimakkaasti keskittynyt pääkaupunkiseudulle, merkittäviksi pelialan keskittymiksi ovat nousseet myös Turku, Tampere, Oulu, Kajaani, Joensuu, Kotka ja Kouvola. Peliyritykset työllistävät Suomessa nyt noin 2500 ihmistä.