Uutta isoa risteilytilausta neuvotellaan Turkuun

Turun telakan omistava saksalaisyhtiö Meyer Werft neuvottelee jättiristeilijäkaupoista amerikkalaisen Royal Caribbean -yhtiön kanssa. Meyer Turku -telakan toimitusjohtaja Jan Meyer on mahdollisista kauppaneuvotteluista vaitonainen.

Meyer julkisti maaliskuun lopulla, että se on tehnyt maailman suurimman risteilyvarustamon, brittiläisen Carnival-yhtiön kanssa aiesopimuksen neljästä suurristeilijästä. Kaksi niistä rakennettaisiin Turussa. Carnivalin suurtilaus varmistaisi Turkuun töitä vuosikymmenen vaihteessa. Royal Caribbeanin mahdolliset tilaukset ajoittuisivat näiden jälkeen.


Turun telakka hamuaa suurta risteilijä­kauppaa Royal Caribbeanilta
Helsingin Sanomat


HS: Turun telakan tilaus esillä hallituksessa
Turun Sanomat


HS: Turun telakalle neuvotellaan isoa risteilytilausta
MTV


HS: Turun telakka kärkkyy suurta risteilytilausta
Verkkouutiset


Meyer Turku
Wikipedia


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Meyer Turku: