Keskustan tyhjät liikehuoneistot käyttöön Pop Up Turun avulla

Turun nuorkauppakamari kertoi helmikuun alussa käynnistävänsä projektin, jonka tarkoituksena on antaa keskustan tyhjillään olevia liiketiloja yrittäjien käyttöön maksutta. Pop-up Turku -projektissa halukkaat yrittäjät voivat varata Turun keskustasta toimitiloja enintään seitsemäksi päiväksi. Hankkeen tavoitteena on saada mahdollisimman kattava otanta erilaisia yrityksiä piristämään Turun keskustaa kesällä.

Liiketilojen omistajien toiveena on, että ainakin osa yrityksistä haluaisi kokeilun jälkeen jatkaa toimintaansa ja tehdä vuokrasopimuksen. Kiinnostuneet yrittäjät voivat hakea Turun keskustan tiloja käyttöönsä Pop-up Turun nettisivuilta.


Pop-up Turku kiinnostanut jo lähes kahtasataa yrittäjää
Aamuset


Pop Up Turku
Turun Nuorkauppakamari


Ilmaiset pop-up-tilat kiinnostavat Turussa
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritykset: