Melkoinen kasvu ja voitto +150% – Tämä työvoiman vuokraaja jyrää

Opteam-henkilöstöpalveluketjun liikevaihto kasvoi 13 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Koko Opteam-ketjun liikevaihto nousi 73,4 miljoonaan euroon viime vuonna. Kasvua edelliseen vuoteen oli 8,3 miljoonaa euroa. Opteam-ketjuun kuuluu Opteam Yhtiöt Oy konsernin lisäksi Opteamin franchising-yrittäjien liiketoiminnot.

Opteam Yhtiöt -konserni on Opteam -ketjun franchising-antaja. Opteamilla on 32 toimipistettä, joista 15 pisteessä on Opteamin omaa liiketoimintaa ja 17 on franchising-yrittäjävetoisia.

Opteam Yhtiöt -konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna ja nousi 37,9 miljoonaan euroon, jossa kasvua edelliseen vuoteen oli 14 prosenttia eli 4,54 miljoonaa euroa. Vuonna 2013 liikevaihtoa kertyi 33,4 miljoonaa euroa.

Liikevaihdon voimakkaan kasvun myötä myös Opteam Yhtiöt -konsernin liikevoitto parani merkittävästi. Liikevoitto nousi 1,5 miljoonaan euroon, jossa kasvua edelliseen vuoteen oli 900 000 euroa eli noi 150 prosenttia.

Opteam on Suomen suurimpia rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyrityksiä. Opteamin ydinosaamista ovat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, henkilöstön osaamisen kehittäminen ja kansainvälinen rekrytointi.

Lähde: Talouselämä